Silverburg Adventures wijst je de weg in zuidelijk Afrika; al ruim 20 jaar!

Zuidelijk Afrika spreekt tot de verbeelding. Dit deel van het oudste continent kent een prachtige, spectaculaire natuur en een zeer afwisselend landschap. Het herbergt een bont gezelschap van verschillende culturen en volkeren, natuurparken vol met wilde dieren en een bijzondere flora. Fietsen in dit kleurrijke werelddeel is een avontuur op zichzelf. Beleef dit avontuur met Silverburg Adventures!

over-ons-monique

De organisatie en begeleiding van de groeps-fietsreizen is in handen van Monique Zilverentant. Monique is een zeer ervaren en gecertificeerde gids. Tijdens de groeps-fietsreizen bestuurt ze de Silverburg-bus die indien nodig ook als bezemwagen functioneert.

 

Maar net zo makkelijk ontpopt zij zich tot kok, natuurgids en allround reisleidster. Monique is een Nederlands sprekende Zuid Afrikaan met ruim 20 jaar reiservaring in Afrika en maakt elke fietsreis tot een unieke belevenis.

Wanneer Monique op reis is Han Gunst de contactpersoon op kantoor.

Vanuit mijn liefde voor dit prachtige land ben ik vanaf 1998 begonnen om mensen te helpen om een zo mooi mogelijke reis samen te stellen.

Aanvankelijk was dit puur als liefhebberij maar na m'n verhuizing naar Zuid-Afrika bleek dit een uitstekend middel om in contact te blijven met Nederland(ers) en tegelijk mijn passie voor dit prachtige land met anderen te delen.

han-gunst

Fietsreizen

Silverburg Adventures is sinds 1996 als reisorganisatie actief in zuidelijk Afrika. We zijn gespecialiseerd in recreatieve groeps-fietsreizen. De vier groeps-fietsreizen hebben elk hun eigen gebied en karakter; Namaqualand, Kalahari en Namibië, Zuid-Afrika & Swaziland, Zuid-Afrika Kaapprovincie en één fietsreis in Namibië.

Deze fietsreizen worden persoonlijk door ons begeleid. Het uitgangspunt is om je een echt onvergetelijke vakantie te bieden en tegelijkertijd een passie voor zuidelijk Afrika mee te geven.

Daarnaast organiseren we ook op verzoek individuele fietsreizen in de Kaapprovincie van Zuid Afrika. Neem contact met ons op voor zo’n individuele fietsreis; maak je wensen kenbaar en we stellen een unieke reis samen.

Met dank aan alle trouwe deelnemers voor een aantal van hun mooie foto's!